Baie - Totalglass - Sticla pentru baie si bucatarie!

Du-te la conținut

Baie - Totalglass

Sticla pentru baie de la Totalglass!
Sticla pentru baie și bucătărie este esențială pentru a crea un design modern și elegant în locuința dvs. La Totalglass, suntem specializați în producția și instalarea sticlei de înaltă calitate pentru baie. Oferim o gamă variată de produse, inclusiv cabine de duș din sticlă securizată, oglinzi decorative și blaturi de bucătărie din sticlă. Indiferent de preferințele dvs. de design, suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate și durabile. Alegeți sticla pentru baie de la Totalglass și transformați-vă baia într-un spațiu rafinat și funcțional!
Totalglass va ofera pentru baie:
  • cabine de dus din sticla,
  • polite din sticla,
  • oglinzi,
  • placare cu sticla vopsita,
  • panouri de dus din sticla,
  • folie dezaburire pentru oglinda
Geamul folosit pentru cabinele si paravanele de dus este de 8 mm grosime float clear lustruit, securizat, tratat anticalcar fabricat in Europa. Feroneria este de cea mai buna calitate import Germania (Dorma, Geze, G-fittings, Kraus),  USA (CRL), Italia (Minusco) sau Grecia (Alumil).
Toate comenzile sunt "custom made".
Sticla este un material modern care se potriveste in orice decor. Daca ai o idee si nu stii cum s-o pui in practica suna-ne acum si te vom consilia gratuit.


Catalog RAL standard
culori


harta

placare cu geam vopsit, oglinzi, usi din sticla securizata, cabine de dus din sticla, panouri de dus, polite sticla, sticla bucatarie.

Bucuresti
Înapoi la cuprins